Trochu naivní láska
Anotace: Tiché přáni pro NIKOHO
Srdce mi krvácí
A duše řve
Chce do nebe tam
Kde dotyky tvé
Pro ni jsou
Kde bolesti není
Jen z lásky chtíč
Kde lásku z dlaní
My budeme pít
Kde mrtvých nebude
Tak jako na zemi
Kde ruce mi pohladíš
Vždy ráno růžemi
Kde věci ztracené
A bolesti odvanou
Kde při zlé ráně
Od přítele stranou
Srdce se bude smát
A tiše skromně milovat
Tvé srdce mé a já to tvé
Tohle nebe najít
A žít v něm staletí
Dřív než pan žal
Rozešle prokletí
Možná již rozeslal.
Komentáře (0)