Dilema
Anotace: bojuj nebo rezignuj
Holka nestěžuj si,sama za to můžeš
cos chtěla, to máš,co s tím naděláš
dala ses na boj - neodkládej zbraně
vymysli nějakou léčku na něj
aby konečně pochopil
že jsi v tom až po uši
a je Ti jedno, co se sluší a co nesluší
nechceš přece už žádný hrozný sen
je to pouhý výmysl jen
žena může opustit muže
nemá se trápit do rozedrání kůže
tak bojuj - život není procházka
možná, že pomůže Ti nadsázka
nebo slož zbraně, rezignuj
jsi mladá na jeho excesy
ať dělá si jen, co chce si
Komentáře (5)
Komentujících (5)