vyhnání z ráje
Anotace: ach jo, zas ta hrozná anotace,nikdy nevím, co napsat
bájní ptáci sedají kolem tebe
zelená tráva, modré nebe
a ty u studánky sedíš, zpíváš
do rytmu hudby stébly kýváš
a jiný princ sesedlal k tobě
bere tvou ruku, nohu, celou k sobě
a ty ladně souhlasíš,
dosrdce mi nůž zarážíš
běsním, blesky, hromy
začíná pršet, bída a mor
nespím, kopu vám hroby
štíři a zmije vylézají slizce z nor
bájným ptákům hlavy se kácí;
jiný princi, nenávidím: tebe!
hudba se ztrácí a
černá tráva, černá nebe
Komentáře (1)
Komentujících (1)