Tvoje rty
Tvoje rty jsou jako
paprsky slunce
v nekonečné bouři,
hřejivé a tak vášnivé,
pulzující a hledající
mě v nekonečné noci.
Jsou jako záchraný člun
pro tonoucího se v moři,
podrží a spojují mě celou,
neodchází propadají
v touhu velkou.
Jsou jako pramínek vody
v rozpalené oáze
co nenasití tě jeden lok
ale nekonečný tok.
Komentáře (2)
Komentujících (2)