...ať už šachy nebo karty,
či bláznivá hra na fanty,
ať pexeso nebo dáma,
tady nikdo neprohrává...
...v tom divokém soupeření
dochází ke "spokojení"... ;o)
03.08.2006 19:02:00 | Cecilka
ahoji :)
Zajímavá báseňka....
akorát mi tam někdy něco vrzne...
ale to taky může být jen mnou :)
každopádně opravdu povedené dílko :)
Měj se slunííííškkově :)
paa
28.07.2006 13:16:00 | Zamilovaná do nezamilované doby