Díky za komentáře, lidičky. Panečku, Jarka až ze Španělska! Jats je na mě opět miloučká, k Jarynovi jen to, že ten verš je tak nějak můj styl, takže pro Jaryna to budu kazit pořád :-)
28.07.2006 18:56:00 | smudlinek
šmudlo šmudlo, copak copak, nějaká kočka mrouskala?:))
to se někdy stává že duše nad tělem někdy zaostává
moc moc hezká básnička gratuluji *1*
28.07.2006 18:30:00 | Jats
Prdlačku a ne na pračku si vydělám! Člověk hned jak po ránu otevře oči, tak začíná rozdávat(brutálně nedobrovolně) prášule :-)
28.07.2006 13:58:00 | smudlinek
Teda šmudline! Za ten rým zavolat...za vola...to nešlo jinak než za sto! a navíc ta myšlenka...vidíš, když to neodflákneš, vyděláš si i na pračku ;-)))
28.07.2006 13:29:00 | no
Ahoji
"Nepřišlo to
co přijít mělo
Přišlo jen
fantastické tělo"
Tahle část se mi líbila nejvíc.
Ale zkonce mě básnička zarazila.... nevím proč.. přišla mi tam někdy snad slova navíc...
Ale jinak, moc pěkná.
Teda pro mě :)
Měj se sluníškově...
paa :)
28.07.2006 13:12:00 | Zamilovaná do nezamilované doby