Anotace: Tak tohle dílko jsem napsala na první dovolené....psala jsem ho jakoby na etapy....každý večer kus.....
Tahle se mi,Kačenko líbí. je něčím vyjímečná. a ta prostřední část je úžasný. pa a taším se na Tebe :)
29.07.2006 16:08:00 | Zamilovaná do nezamilované doby