Anotace: Mňo, doufám, že dívka, o které je tahle báseň nezná tenhle server... protože takový trapas bych nepřežil :-D
Jeeej lidi, vám se to řekne, ale zkuste si to... nervy tečou proudem, navíc se bojím odmítnutí... pak už by to nebylo to, co do teď...
01.08.2006 00:12:00 | dark_stuff
taky myslím, jedině dobře, kdyby si to přečetla, nepiš to nám napiš to jí...na papírek růžový:))
30.07.2006 10:11:00 | Jats
Myslím,že s tímhle bys trapas určitě neudělal spíš naopak.Doufám,že tenhle server zná,protože by si to měla přečíst.Třeba by si byl sám překvapen co by se stalo.
30.07.2006 09:44:00 | Haydée
..no, proč by to měl být trapas? třeba by se věci hnuly kupředu...doufej že jej zná :o))
j.c.ben
29.07.2006 23:48:00 | j.c.