Střízlivění
Anotace: ..ale ne z alkoholu.....
Skončilo snění...
A ty jsi dnes
mým střízlivěním!
Sny vystřídalo bdění.
Opouštím tě
bez uzardění,
zatímco spíš...
Nechávám tě
napospas ubohému,
slabošskému tlení.
Dělí nás mříž
tvého klení a tvrdých
slov zákeřných.
Jdu světlu blíž...
Už dávno nejsi se mnou.
Můžeš se teď, chceš-li,
plazit za mnou
ve stopách mých!
Komentáře (3)
Komentujících (3)