Mušle
Posílám mušli, je jako polibek,
posílám jí Tobě za slova, co si nedořek,
je jako moje rty, tak tajemná a tichá,
její zpěv poutník za nocí slýchá.
Možná ta píseň moře stále jí zní,
ten kdo láskou hoře, v noci jí uslyší.
Čekala na Tebe, když jsem jí sbírala,
svou sladkou píseň tiše mi zpívala,
tichou a nádhernou jako zpěv víl,
ta mušle jsem já vzdálená tisíce mil.
Komentáře (0)