Ahojky:) Na Tvých básních se mi líbí, že píšeš srozumitelně, takže si troufám tvrdit, že dokážu Tvé básně pochopit. Líbí se mi jaké používáš rýmy - bezedná x nezbedná, láska x páska, mihotá se x vymyká se. Jen tak dál:)
05.11.2006 09:03:00 | Katka de Krho
ahoji
zajímavý psaní. každou sloku člověk přečte "jedním vrzem" a teprve pak (v tečkách) dostává tu příležitost, aby vůbec pochopil...
snad jen ještě kapišku .. originality...? :)
piš .. to jediné ti dodá, co zatím postrádáš..
už to taky vím. díky literu :)
paa
měj se krásně :)
31.07.2006 11:42:00 | Zamilovaná do nezamilované doby