Anotace: ...nevím, co tu napsat, krátká básnička, přečtěte a uvidíte...
Mit rad a milovat, zkus ty dve sluvka rozeznat... To je snad nejpeknejsi vers, co te mohl napadnout!!! Obcas je hodne tezke tyto dve sluvka rozeznat... Uuuplne vim, co tim myslis...
30.07.2006 21:15:00 | dolfik131313
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?