Anotace: je to báseň o mé lásce kterou miluju je o tom co pro mě ten dotyčný znamená.....8)
zdá se mi, že použité rýmy jsou předvídatelné, takže mi to připomíná spíš takové lehké rýmovaní bez hlubšího zamyšlení nad obměnou často požívaných slov...no ale pozitivní je, že tvůj protějšek bude mít z takového pokusu o vyznání určitě radost:)
30.07.2006 21:23:00 | šestka