Láska.......;-)
Anotace: už to na mě zase leze
Tvé oči jako křišťál jsou,
jsou a nadosmrti budou,
tak krásně,velké,křišťálové
tak jako náušnice nové.
Tvá ústa jahodou chutnají,
jen když ta má líbají.
Jsi krásná já to vím,
když se zeptáš já ti odpovím.
,,Miluješ mě??"
,,ANO!!"
Komentáře (0)