ahoji
Po první sloce jsem byla nadšená.. víš, připadalo mi, že tohle taky znám.. a že se už tím začátek celá tvá báse%n dostává tak nějak ... do hlouhky...
A četla jsem.. a snad, že jsem byla plna očekávání a nadšení.. tak jsem pak nedostala úplně to,co jsem původně chtěla...
Ale jinak je hodně dobrá,... Ty dva řádky na konci to podle mě vynahradily. /Přece víš, jak si na konec potrpím :) /
A celkově mi určitě něco dala...
Nějaký pocit opravdu zanechala a proto si to hodnocení, které jsem ti dala opravdu zaslouží. U mě.
Pis A pis A pis.
pajky
31.07.2006 14:34:00 | Zamilovaná do nezamilované doby