Anotace: Vím, že je s ní, taky vím, že mne miluje, ale jsem tak popletená, že nic nevím... To je basnicka, ktera je tady napsana dvakrat ale v ruznych stylech... nevim, ktery je lepsi a tak jsou tu oba... tak plosiiim komentare...
A jsi si jistá jeho slovy?? Nemá on jenom pouhé dvě ženy..??? Jak chová se k ní a jak chová se k tobě? To nejde míti obě rád stejně!!! Vždy bude jedna ta první a druhá místo své má!! Proč trápíš se ty, vždyť on trpěti smí. Za činy své rány dostati má a ne rozdávat, jak se to má..??
Rozhodnutí je na tobě, on si má vybrati a ne si tě držeti, to spravedlnosti ubírá, když je s ní a ty jsi samotná...
13.09.2006 12:00:00 | Gabriel17