Anotace: Tak a to je ta druha... opravdu neví, která je lepší... Tak mi to prosiim napiste, ktera se vám líbila víc...
Víš, tohle se děje pořád a všade, je hrozné že sme tací, že nedokážem si vybrat a rozhodnout se, však snažší je se líbat a nemyslet zrovna na to... Duše člověka musí být strašně utrápená, ale dostává čas od času též křídla, tak proč je nevyužít..??
13.09.2006 12:11:00 | Gabriel17
Jenom tak je to MYSLELA... ty komentare.. no nekterym tvojim basnickam proste odolat nejde. Libi se mi jak pises... A navic ted si asi jedina co pochopila, co sem myslela tou basnickou... Takze taky dekuju!!!
08.08.2006 21:21:00 | dolfik131313
Za púrvé moc děkuju za komentáře a za druhé píšeš nádherně, myslím, že vím, cos tím myslel(a)....:)
08.08.2006 20:45:00 | Hejky