Bolestná ztráta
něco bylo
a už není
jen kouř stoupá stejně
a svět se mění
co jsem měl jsem dávno prohrál
a ja konečně poznal
co je láska
která tě v noci něžně laská ve tvých snech
a tvá jediná kráska změní se v bol tvého vlastního já
Komentáře (4)
Komentujících (4)