Červená a Modrá
Anotace: Když je člověk zmaten...
Když modrá barva značí lásku,
červená zas žal a stesk,
tak řekněte mi milí páni,
jak já bych to nejlíp řek?
Barvy jsou mi zcela cizí,
o lásce nevím zhola nic,
povězte mi milí páni,
jak jí to mám správně říct?
Nedívá se když já ji vzhlížím,
nemává když se k ní blížím,
tak poraďte mi drazí páni,
poraďte mi jak dál žít!
Komentáře (0)