Me se to moc líbí! A hlavně ten rým!!! Opravdu! A jinak pořád držím pěsti ať láska si cestu proklestí! :-))
08.08.2006 10:22:00 | Dalimila
Z tanečnice si nic nedělej, všimla jsem si pročítáním ostatních básní, že kritizuje všechny, schvalně se jdu podívat na její tvorbu. Jinak u mě vše OK, láska zatím žádná, ale psaním rýmů bych se zatím pořád vracela do minulosti a zas se těžko ze smutku dostávala a to nějak nechci. Zato Ty ses rozepsala moc hezky, snad i u mě brzy něco přibyde. Papa a hezký léto:-)
01.08.2006 20:02:00 | grázlík