Modrá magnolie
Modravé pláně - plavou v nich laně.
Zlatavé nebe - vidím tam tebe.
Nachové mraky - plaveš tam taky.
Magnólie lány - měli jsme plány.
Kapradí vzdechy - žili jsme věky.
Vůně sena – byla jsi předurčena.
Kroky beztíže – chceš trochu prestiže.
Na modrý oceán – plave s tebou jiný pán.
A moje moře - teď je plné hoře.
Komentáře (1)
Komentujících (1)