Pomoc srdcím
sedím tu píšu a přemýšlím
dopadá na mě březnové slunce
doufám že poslední dny jen spím
dlouho jsem nelíbal tvé ruce
snad se co nejdříve probudím
z toho šedavého snu
z té bezmoci
jenž straší mě když bdím
snad ještě dokážu pomoci
našim srdcím
aby k sobě našla cestu
a odešel splín
Komentáře (2)
Komentujících (2)