Anotace: Prosté slovo...milování
mnoo taky myslim ze je to moc pekne:)... a bez tech "w" ta krasa vic vynikne:)
03.08.2006 20:59:00 | KreestynaK
Už v minulosti jsem to tady někomu psal: "čeština v tomto případě hlasitě naříká"...a věř mi, že je to opravdu hloupá póza setrvávat u těch "W". Pokus se odlišit od ostatních námětem, neotřelým zpracováním svých básniček, ale ne pouze vnějším potvořením českého jazyka...
Rozum do hrsti a hodně tvůrčích úspěchů !
02.08.2006 15:36:00 | skaj