Království za koně
Soumrak nám po kapkách do vína padá
Večer už svléká si šaty
Milencům vesmír své poklady dává
Laská tak něžně i paty
Sonáta vzdechů pokojem pluje
Na okna rosa svět kreslí
Dva stíny našly už obrazy svoje
Doteky kůží cestu si klestí
V nastalém tichu, nikdo, nic, není
Čas stojí bezradně dál
Tak to je, když jeden okamžik zvěční
‚Království za koně,‘ řekl by král
Komentáře (0)