Láska v dešti
Anotace: Krátka básnička o všední radosti ze života
Podívej jak déšť tančí po vodě,
Kapky smáčí nám šaty,
Jsou jako slzy, ale pro dnešek jsou to perly.
Tvá tvář je zmáčená,
Já slíbám z ní ty kapky
a noc je tence oděná
a život tak sladký.
V tom dešti spolu tancujem.
To samou láskou, vždyť se milujem!
A náš smích nese se tmou,
kéž bych se mohla rozjet za tebou.
Komentáře (0)