Chtěl bych chytit okamžik,
který mám při ruce,
než-li se ztratí
a pak uteče.
Mžiknutí oka,
dotyk růže,
barvu nebes
vůni Tvé kůže.
Závan větru,
zvuky lesa,
radost z lásky
srdce, když plesá.
Chtěl bych chytit okamžik,
kdy my dva jsme v objetí,
když se život zastaví
a všechno kolem proletí.