Ranní mámení
S úsměvem vstáváš
teplo rozdáváš
krásným pohledem po ránu mámíš
Snídani děláš
ke mně si leháš
něžným polibkem po ránu mámíš
Do mně vstupuješ
pak se sprchuješ
letmým mávnutím po ránu mámíš
Teď už pospícháš
vůni jen zanecháš
svůdným mrknutím jiné zas mámíš
Komentáře (3)
Komentujících (3)