Anotace: chuť spát se změnila na chuť psát... kdo bude mít chuť číst, tak snad si tam najde svou oblíbenou chuť :-) ...
...vlastně teď to vyznělo jako ironie...tak to myšleno nebylo,to byl jen můj překlep....díky za bodíky...
05.08.2006 17:46:00 | Harr
Nebuď smutná Popelko,
vždyť víš,
že princ tě vždycky najde.
Buď s střevíčkem,
či bosatou,
než slunce zase zajde...
Nebuď smutná Popelko,
jen pláč v životě není.
Usměj se na svět malounko
zas vše se v dobré změní.
Nebuď smutná Popelko,
netoč se k světu zády.
Že není princ?
to nevadí,
máš tu nás - kamarády.
Děkuji za komentík.
05.08.2006 17:44:00 | Harr