Xantipa
Anotace: .. jak já bych jel k moři..
A kde byl jsi včera?
… včela mi hned uletěla.
A co jsi dělal dnes?
… v dálce štěkl si jen pes.
A kam půjdeš zítra?
… jsou to studená jitra.
A kde jsou všechny sestercie?
… z dálav vlk si tklivě vyje.
A jaké máš plány?
… co slyšíš jsou jen fámy.
A ty nemáš na mě čas?
… ječí její hlas.
Aby vzal ji ďas.
… nevíš, kde mám pas?
A kdy jedem na dovolenou?
… já hned - však s jinou vyvolenou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)