ona
Vzdálená na kilometry daleko,
přesto v srdci na dosah,
skloubit se to dá nelehko,
však láska je velký zázrak,
chvíli máme k sobě blízko,
chvíli jsme si cizí,
vždycky je mi úzko,
když z tvého srdce mizím,
ale nejkrásnější chvíle jsou,
když ty jsi ráda semnou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)