Nejsem svá
už nejsem svá
už nejsem Tvá
už nejsem ničí
a to mě zničí
vyschlá studna
Tobě putna
kytka na poušti
s prstem na spoušti
nic mě nezachrání
před nikým neubrání
ten pocit neštěstí
podoben ráně pěstí
tvrdý, krutý, nelítostný..
Komentáře (1)
Komentujících (1)