Vzpomínková
Anotace: Srdce si postesklo, snad jenom na chvíli, možná ho zachrání jen křídla motýlí.
Potkala jsem Tě, je to už dávno,
vzal si mi ruku do dlaní
a pomohl nést tašku.
Naše oči se střetly
a z úst sama plynula slova,
tak nějak rychleji.
Asi jsme prostě měli smůlu,
že nás vždycky vyrušil telefon,
když mělo k něčemu důležitému dojít.
Teď stojím na rozcestí a čekám,
že mi třeba zazvoní a
na jeho druhým konci uslyším Tvůj hlas.
Však všude kolem ticho,
prázdné dlaně
a Ty dávno líbáš jinou tvář.
Vzpomínám lásko..
Komentáře (0)