Tak to ne... nemůžu tady nechat tolik bolu...
zvadlé růže pokládám stranou na komodu
a místo nich do vázy sedmikrásky...
symbol i pod sněhem kvetoucí věčné lásky...
Usmívají se, všiml sis?
:o)
12.08.2006 20:28:00 | Cecilka
kéž bych rozuměla méně než rozumím...
04.08.2006 11:41:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Někdy píšu do komentáře, "že se mi písmenka poztrácela, to jsem já celá" ...zase se mi pímenka poztrácela...
04.08.2006 09:01:00 | Hančí