pojďme bojovat
Dnes zdál se mi krásny sen,
že s tebou strávil jsem celý den,
tehdy patřili jsme jen sobě,
nehledě na času a roční době,
já cítil se jako v nebi,
že by to bylo tebou, že by?
Nevíš proč se mi o tom jen sní?
Jsi to ty, kdo zná k tomu řešení,
kdo má klíč od zámku,
kdo může rozpoutat válku,
nekonečnou bitvu dnem i nocí,
dvou těl a dvou srdcí,
Komentáře (0)