Čtu si Tě
Anotace: Kdoby nechtěl číst, ten nepopsaný list.
Čtu si ze Tvých rtů
a čtu si ze Tvých dlaní,
miluji Tvou vůni,
když se k Tobě skláním.
Čtu si z Tvých očí
a čtu si z Tvého smíchu
miluji Tvou něhu
tu nádobu hříchu.
Čtu si z Tvojí tváře,
čtu si z Tvého ohybu,
svět vidím jak v páře
a nevycházím z údivu.
Čtu si Tě a pročítám,
hltám každou stranu,
večer, ráno nevnínám
snad Tu nezestárnu.
Přečteno 1065x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, paneach
Komentáře (3)
Komentujících (3)