Občas
Tuším,
že na mě myslíváš
občas....tehdy,
když se zasteskne
po souznění
a tiše zazní
struna vzpomínky...
Tuším,
že mě hledáváš
ve střípcích mozaiky
spadlého nebe
občas....tehdy,
když ztichli ptáci tam,
kde srdce bolívá
a já občas....někdy,
tak trošku v rozpacích,
podobně na tom jsem!
Komentáře (2)
Komentujících (2)