Rozchod
Anotace: ........i takhle někdy končí velká láska.....
Upíjím ze starých vín
v myšlenkách se potácím
Zaháním svůj nový splín
zas na lásku doplácím
Já nabízel Ti svoje city
lásku,srdce,celé tělo
Věřil jsem,že dáš to i Ty
naše štěstí být to mělo
Ne,já Ti nic nevyčítám
asi se to mělo stát
Tak proč v tom teď tolik lítám
a mám Tě i přesto rád?
Komentáře (1)
Komentujících (1)