Zázraky
Slza se rozbila na miliony slziček,
z oči pramení slabounký potůček:
Každou slzu potká jednou pád
stejný jako naší lásku.
Měla jsem Tě lásko,měla jsem Tě rada,
jsem smutná nikdo to už nespraví.
Vítr pohrává si s listy stromů,
já jdu tiše známou cestu domů.
Teď už nevěřím na vítěství ani prohry,
taky na slzy,co hřejí
a na smích,co bolí.
Nevěřím na pomstu z lásky,
ani na realitu,která se stává našimy sny.
Nevěřím tolik v to,co je vidět,
ale věřím víc v to,co vidět není.
Nevěřím na kouzla a čary,ale
veřím na zázraky a věčnost nadějí.
Nevěřím na smrt čehokoliv...
Komentáře (2)
Komentujících (2)