Chmury
Anotace: Nemůžem mít všechno.
Blednu tu závistí, když Tě jiný objímá,
má duše nejistí, když přichází tma.
Hvězdy se mračí a měsíc schovává
ty ve snu kráčíš, bojíš se neznáma.
Úzkostí trpím, když Tě nevídám,
život je trním, bolest nevnímám.
Posedlost chtíčem, buď navždy má,
cítím se zničen, když Tě nelíbám.
Z rozvalin slov, které v uších zní,
tak možná na přes rok Tě zas uvidím.
Chvíle rozmaru a pocit z radosti,
život je ve varu, kde jsou mé starosti?
Něha se plazí po našich tělech,
ležíme nazí, postel je pelech
a čas se rozbil v zrcadlení,
kde byl strach už vládne chtění.
Jsem tady pro Tebe a Ty pro mě,
držím Tě za ruce v cizím domě
a v šeru ticha, kde mluví těla,
srdce mi vzlyká a Ty jsi skvělá.
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)