...Tááákže... Za jiných okolností bych asi dala za šede... To jsem si taky myslela, že udělám--- dokud jsem nedošla ke konci. Protože ten mě opravdu dostal :)
A taky.. je to prvnní básnička na literu :)
Takže. Vítej ! :)
paa
13.08.2006 09:55:00 | Zamilovaná do nezamilované doby