SEN
Anotace: :-) Prosím pište komentáře
Ležím vedle tebe,
dívám se ti do očí,
kde to jenom jsme ?
Ani nevím...Hlava se mi točí.
Přitáhneš mě k sobě,
po zádech pohladíš,
hezká slůvka pošeptáš.
Za ruku mě držíš,
když v tom se ke mě nakloníš,
pramen světlých vlasů,
z čela mi odhodíš,
a ještě víc se přiblížíš.
Zlehka dotknu se tvých rtů,
přivinu se k tobě,
zajedu rukou do vlasů,
a nechám se vynést do nebe,
na křídlech bílých pegasů.
Po vzletu však přijde pád,
budu muset oči otevřít,
a zítra si o tom opět nechat zdát.
Komentáře (2)
Komentujících (2)