Pomsta
Anotace: není vždy sladká - bohužel
Po ostří stékají dvě kapky rudé
rudé jak víno v poháru
cos naléval mi po ránu
teď ale nůž Tě hyzdí
a ruka má Tě jenom trýzní
ten šrám máš na památku - víš
toho už se nikdy nezbavíš
Komentáře (1)
Komentujících (1)