Hudba, myšlenky, láska...
Anotace: ....konečně zamilovanááááá... a doufám, že šťastně... :)
Tóny hudby do ticha zní,
a myšlenka do ucha brouká,
o čem Honzík právě sní,
zda-li v hlavě též má brouka?
Tichem hudba line se,
a myšlenky s ní,
králík do klubíčka svine se,
a Honzík stále sní.
Komentáře (0)