Čeníškovi
Anotace: básnička na dobrou noc pro mého miláčka
Posílám polibek na čumáček,
protože jsi můj čeníšek,
snad tvůj úsměv nezakryje mráček,
chci abys byl můj smíšek.
Sladce spinkej sluníčko,
s úsměvem na tváři,
posílám polibek na líčko,
ať tvůj ranní úsměv zazáří.
Komentáře (1)
Komentujících (1)