Rozchod
Anotace: nikdy neříkej nikdy
Sedíme spolu u jednoho stolu
dny jsou vlekoucí
vedeme řeči tekoucí
o ničem...
Ležíme spolu v jednom loži
dny jenom mizí
my jsme si cizí
ve všem...
Stojíme spolu už ne u jednoho stolu
černý muž v taláru
říká nám sbohem
cesty se rozchází za prvním rohem
Možná se sejdeme v jednom rově
najdeme klid v budoucí době
budem si moci pohledět do očí
a svět se zase pro nás zatočí
Přečteno 510x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (4)
Komentujících (4)