Tančím
Anotace: Tančím jen když je mi fajn - ne pro nikoho ale jen tak pro sebe a když se někdo přidá - tím lépe... Protančím jeho myšlenkou až k samému původu jejího vzniku a potom vím :-)
tančím tak lehce
na Tvojí dlani
jsem ten kdo se veze
i ten kdo se brání
nechám se hýčkat
lehce mě houpáš
zavírám víčka
Ty se mnou stoupáš
letíme nad mraky
padáme k zemi
živíme myšlenky
ne iluzemi
lehce se houpeme
nahoru dolu
lásku v tom koupeme
mám tvrdou školu
tajím dech ze střehu
dobře to snáším
netrpím na něhu
nejsem Tvým dalším
tančím tak lehce
na Tvojí dlani
tlesknout teď- ještě ne
zatím se bráním...
Komentáře (0)