Ahojik... Tva basnicka je pekna.. Ale z toho zoufalstvi se dostanes neboj!!! Jo a vis cim me uuplne dostala?!? Ja uuplne miluju balady!!! To bylo presne to, proc jsem ji chtela docist az dokonce, takze upoutala!!! A kdyby si mela nejake pekne balady, tak mi je muzes poslat na mail: dolfik1313@centrum.cz!!
06.08.2006 20:11:00 | dolfik131313