V NOCI
Anotace: Když nemůžu spát ...
Ticho mého pokoje
se do mě pořád vpíjí,
a v dáli, někde v kostele,
půlnoc tiše odbíjí ...
Ticho, strach a zklamání
v té noci stále překáží ...
Láska, bolest, poznání,
je v srdci co mě tíží ...
Strachem celá roztřesená,
ze samoty najednou,
cítím se tak ublížená,
jen myšlenky si vzpomenou ...
Komentáře (0)