Oceán

Oceán

Anotace: To když si takhle člověk začne připadat jako pohřbený zaživa...

Smutné je když rakev noří,
eben v půdu studenou,
mezi námi mosty boří
smrtka s hlavou vztyčenou.

Krutá však víc smrt zaživa,
cítit živé srdce chladnout,
ze tmy se cizí hlas ozývá,
pomalu topit se, pak na dno padnout.

Pozvolna nořit se do každé vteřiny,
jenž v srdci bodá a na duši pálí,
jak tělo bez duše, paprsek jediný,
stejně jak naděje mizí mi v dáli.

Pod vodou křičet se nedá,
zbývá jen sledovat bublinky,
ledové ruce, tvář bledá,
u dna jsem jen já a vzpomínky.
Autor Algernoon, 06.08.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

možná je to občas kapku nemelodické, ale to mi nějak zvlášť nevadí...líbí se mi, jak je to napsané. Super. Měj se. AhoY

06.08.2006 22:47:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel