Miluji Tě!
Anotace: Bože! Budu ještě vůbec někdy takhle zamilovaný? Musím se přiznat, že tenhle výtvor jsem hodil na papír z fleku... jako při freestylu v rapu :-) Ale pro koho to vlastně je?
Jsi pro mě voda,
kterou musím pít,
bez které bych zhynul
a nemohl žít!
Jsi pro mě vzduch,
co dýchám rád,
tak voňavý a čerstvý.
Vše chci ti dát!
Jsi pro mě Slunce,
co na cestu mi svítí
a v dáli budoucnosti
vidím jarní kvítí.
Jsi pro mě Měsíc,
tak proměnlivý a tajemný,
tak jasně záříš,
jsem smyslů zbavený.
Jsi pro mě den,
tak jasná a krásná.
Nechci nic jiného,
než bys byla šťastná!
Jsi pro mě noc,
plná odvážných vizí,
plná krásných snů.
Tvá krása je ryzí.
Jsi pro mě teplo,
co u srdce mě hřeje,
při němž srdce mi změklo,
však víc si ještě přeje:
Abys mým životem byla,
navěky, navždy
a mou krví žila
až do lidstva vraždy.
Komentáře (5)
Komentujících (5)